A végén, amikor Can motorozik a toronyhoz, az alatt az Öreg beszél és olyasmit mond, hogy "az eddig elmondottak régen lezárulta és ami utána következett az valójában soha nem is történt meg. ....Mert a valódi életben a holtak nem szólnak hozzánk. És a szerelem nem erősebb a bosszúnál. Ahol mi élünk ott nincsneek olyan erős barátságok, amelyekben minden megbocsáttatik.A valódi életben az apák és fiúk nem tudnak halált legyőzve egymásra találni. Vagy mégiscsak tudnak?"
Szerintem ez az utolsó képsor Can fejében egy elképzelt vágyálom, ahogy eljut a történet végére, elfogadja és megérti amit Ezel tett, hiszen viseli a nevét, de ez a jelenet soha nem történt meg, csak jó lett volna ha megtörtént volna, de apák és fiúk nem tudnak halált legyőzve egymásra találni......
Szerintem ezzel a befejezéssel akarták oldani a vonatos kép nyomasztó hangulatát.
Nagyon szerettem ezt a sorozatot, hullámzott ez igaz, de mindig fordulatos és izgalmas volt, a szerelmi fővonalnak "köszönhetően" sorolta be az RTL a késő délutáni műsorsávba. Hibásan.
Ha valamikor újra leadnák vágatlanul, egész biztos, hogy újra megnézném.