viprex
2011.10.05
|
|
0 0
168
|
Tiszteletem mindenkinek!
Próbálkozó tipus vagyok, ezért hittem az őssejt fokozásban. Egy hónapon keresztül szedtem OLIMPIQ sremxcell-t. Betartottam a szabályokat a barna kapszulát először, majd egy óra múlva a bordó/kéket. Nálam bizonyíthatott volna, zgyanis több problémám is van. Lipomatozis daganatok vannak az egész testemen, valamint az arcom ráncosodásra hajlamos, vese és gerincproblémáim vannak, valamint sok apróbb kellemetlen fejfájások sora. Hajhullás és további kis rendellenességek sora. Megválasztom már réf az életmódom minőségét és folyamatosan, tudatosan rétegesen étkezem. Ami eddig használt az a fokhagymakúra. Reggeli órákban egy girizd lenyelve. Minden körülményem ugyanaz volt, csak a kapszulákat szedtem és mondhatom abszolut semmit nem ért, sőt a közérzetem rosszabb lett. A szedés után két nappal ismét jobban lettem, ami nem biztos, hogy a kapszula oka, de hogy nem ér semmit az tuti. Ez a munlti level marketing, piramisépítés fedő terméke már látom. Nem ajámlom senkinek ezt a nesze semmi fogd meg jól terméknek nem nevezhető valamit. Azért tudatom a többiekkel, hogy feleslegesen ne költsenek erre, mert nincs értelme. Persze mondhatnák a forgalmazók, hogy szedjem még vagy három hónapig, de nem vagyok hajlandó a szervezetemet tönkre tenni. Köszönöm, hogy elolvastátok. |
|