Nyugalmas Creative Commons License 2011.10.04 0 0 645

Kedves Húsevők!

Megértem én, hogy finom vagyok és ellenállhatatlan ínyencség az asztalotokon, főleg, ha jól meg is fűszereztek, de legyetek már rám is tekintettel, ne csak magatokra, gyomrotok és testetek vágyaira. Vegyetek már észre engem is, mint lelket, és ne csak egy dolognak nézzetek, mert több vagyok puszta dolognál, ami legyilkolható és felzabálható, még akkor is, ha ti ezt még nem tudjátok. Tudom én, hogy szar-ügy ez az egész, főleg lelkiismeretileg, hiszen valamikor majd a számla egyszer be lesz nektek is nyújtva és akkor számot kell majd adnotok lelkiismereti kérdésekről is. Élvezhetitek ti az életet, semmi gond, nincs megtiltva, de vállaljátok majd később ennek a böjtjét is, mert bizony lesz ennek még böjtje, nagy-nagy böjtje, amikor a kibillent mérleget nektek kell helyreállítani, és az eddigi élvezeteket "ledolgozni". Félre ne értsetek Kedves Húsevők, nem haragszom én rátok, akkor se, ha a helyzetem és a saját helyzetetek és karmátok nehezítitek meg ezzel a mentalitással, hiszen így mindannyian maradunk még a szamszárában, mert ugyebár "kölcsön-kenyér visszajár", és amit most én kapok miattatok, azt majd vissza kell adnom nektek, tehát elvileg nekem kellene majd a következő körben elfogyasztani benneteket, amit pedig én nem szívesen tennék meg, hiszen ahogy én is, úgy ti is lelkek vagytok, és jó lenne már mielőbb kikerülni ebből a szenvedéssel teli körforgásból. Ti megesztek engem, következő körben majd én jövök, de én vagyok annyira intelligens és belátó, hogy megteszem majd veletek szemben azt, amit ti képtelenek vagytok megtenni velem szemben, vagyis, én meg fogok nektek kegyelmezni és félre fogom tenni egom és gyomrom vágyait mindannyiunk közös érdeke és ügye miatt, hogy kikerüljünk a szamszárából. S ne feledjétek, amíg nincs bennetek kegyelem, sínylődni fogtok az anyagi körforgás szenvedés-labirintusában, hiszen tudjátok ti is: "egyszer fent, egyszer lent". S hogy egy klasszikust idézzek: "Elegendő harc, hogy a múltat be kell vallani". S az lenne már helyénvaló ha ott tartanánk együtt, veletek együtt, hogy harcnak elegendő, hogy a múltat be kell vallani.

Baráti üdvözlettel:

Egy tehén-testben sínylődő lélek

P.S. Látjátok miket aggatnak a füleimbe? Borzasztóan megalázó, hogy ennyire dolognak néznek. S amíg ti hozzájárultok a húsiparhoz azzal, hogy megveszitek a husomat, addig sajnos maradunk mindannyian a szamszárába. Döntsetek hát bölcsen, szívetek és lelketek szerint. Vigyázzatok magatokra, és a többi lélekre is!