andor49
2011.10.04
|
|
0 0
24533
|
Kedves sorstarsak!!!
Nagyvaradon(Romania) elek,1997-ben szazalekoltak le ""Morbus Crohn""nevu nyavalyaval a Debreceni III-as belgyogyaszaton.-Nagyon sok hozzaszolast elolvastam,rohantok az ujabbnal ujabb gyogyszerekert=""halla a gyogyszeripar rohamos fejlodesenek,ma mar nincs egeszseges ember""-es a naturista gyogymodok? Pl. az Alloa Vera,az Agyag,a Kaukazusi Keffir,a Kombucha Tea,az elsot kiveve beszerezhetok es keszithetok hazilag!Gondolom sokan vagytok ugy,hogy szinte eggyik percrol a masikra szinte elont benneteket a sav!-erre a legjobb az akacvirag tea max. 1 dl naponta 2-3 alkalommal es ne tovabb mint 2-3 nap!-tarolni nem szabad!!! Nagyon jo gyulladascsokkento hatasu meg a es nallam volt hatasa a TAFEDIM tea. Vigyazat Crohn betegeknek nem szabad keseru-""AMARILLO""-t tartalmazo dolgokat fogyasztani(foleg teak) epehajtok stb.
Olvasaom,hogy eggyesek mar tobszor voltak operalva-ez erdekes-mert engem a sok sajnalkozas melett azzal engedtek utra-tisztel XYZ-ur nehogy eszebe jusson,hogy megoperaltassa magat csak ugy!!!!mivel 2-3 ev talan jo lessz? de ugyis recsidivalodik!
Sorstarsaim en ezen dolgokkal probalkoztam!-volt eredmenye-de nagyon nagy kitartas kell,ami hosszu tavon nagyon unalmas!
DE! allitolag van mas ut is?-tobb evet josolnak tunetmentesen-""A REGRESSZIOS HIPNOZIS"" probalta e mar valaki? ti mit tudtok rolla?egyaltalan tudtok?
Szep estet WA
|
|