Sziasztok,
December 20-a körü fogunk 1 napot Párizsban, 1 napot Disneylandben tölteni. Olcsó szállás keresek, ahonnan mindkettő könnyen megközelíthető. Még nem voltam Párizsban, szóval nem ismerem túlzottan a tömegközlekedést sem és az autóutakat sem. (Autóval leszünk, szóval ha az a kényelmesebb/jobb megoldás, írjátok légyszi meg)
Azt majd még ki kell találnunk, hogy Párizsban miket szeretnénk megnézni (mert 1 nap nem elég a város megismerésére, ezt tudom), de szerintem nagyjából mindenki ugyanazokat tartja legfontosabb látnivalóknak. Szóval ezekhez mérten kérném a segítségeteket szállás ügyben. Sima motel tökéletesen megfelel, nem kell semmi extrára gondolni, csak átutazóban leszünk Franciaországban, szóval nem ott lesz az első moteles szállásunk. :) Az ilyen sima Etap vagy Holiday Ipl tökéletesen megfelel, akkor csak kérdés, hogy helyileg hova menjünk.
Továbbá Disneyland-ről még olyan kérdésem lenne, hogy decemberben érdemes e menni? Visszaolvastam a topikot, de kb. 1 mondatot találtam, az is csak annyi volt, hogy igen, nyitva van. Szóval egy kicsit ha valaki tudna a téli nyitvatartásról, árakról, élményekről mondani valamit, az jó lenne. A hivatalos honlapon a Halloween-i programok az uolsó, amik fel vannak töltve, tehát semmit nem látok, hogy mi lenne télen. Most olvastam itt, hogy a városban ugyanannyiért lehet megvenni a belépőt, mitn azelőreváltott online jegy. Ez télre is érvényes? :)
Köszi előre is a segítségeket.
Üdv:
petera