lacvol
2011.10.01
|
|
0 0
1058
|
Már régi a kérdésed kíváncsi vagyok milyen tipusú hűtőt vettél, nekünk Elctrolux 34003-as van, csak szívunk vele rendesen az energiatakarékosság arról szól ha úgy működik hogy -18fok a fagyasztóban és kb +5fok a hűtőtérben csak sajnos legalább +15fok van a hűtőtérben és kb. -26fokos mélyhőtő hőmérsékletnél is csak +12fokot tart a hűtőben, amúgy csendesnek nagyon csendes és az előbb említett problémára ki is hívtuk 1hetes korában a szerelőt aki semmit se csinált, most 4éves lesz és most meg önállósította magát folyamatosan megy a kompresszor (ez hőérzékelő vagy fokozatállító kapcsoló hiba lesz) majd megpróbálok érdeklődni (ez már fizetős szerelő lesz) hogy lehet-e állítani az aránytalan hűtési hömérsékleten mert így még lehet a "B" energiaosztálynál is többet fogyaszt. Na arra vagyok kíváncsi melyiket vetted meg és van-e hasonló probléma vele, nekünk már volt LG No frost "B" energiaosztályú de visszasírjuk. Ami a No frost hűtőknek a hátránya zajosabbak többet fogyasztanak de valami csúcs ami komfortot tud adni-illetve javítok az előbbi jellemzökön az LG is nagyot lépett sőt szerintem sokmindenben a Samsunggal együtt bizonyos dolgokban világelsők és a hűtőknél maradva No frost kombinált hűtővel is megjelent A++ és új "Super Silent - Lineáris kompresszor" ami annyira hatékony (gazdaságos) hogy energiatakarékosságban ugyanott van mint a hagyományos hűtőgyártók a többi előnyeiről ne beszéljünk akinek még nem volt elképzelni se tudja. Na érdekességként itt lehet megnézni ezt az LG hűtőt:http://www.depo.hu/lg/gb7138pvxz/2181590 |
Előzmény: tripleflow (993)
|
|