lacvol
2011.10.01
|
|
0 0
1057
|
Electrolux kombinált hűtőszekrény folyamatosan megy (4éves) nyilván a hőérzékelője ment tönkre, amúgy már új korában jócskán hibás beállítással született ki is hívtuk egy hetes korában hozzá a szervizest aki semmit nem csinált. A probléma az hogy az hogy ugye csak fokozatállító gomb van és nincs közel se jó beállítási lehetőség, amikor a fagyasztójában -18 fok van a hűtőtérben legalább +15 vagy magasabb az elvárás szerint ilyenkor ott +5fok körül kéne lenni a hőmérsékletnek, tehát ahhoz hogy a hűtőtérben legalább +10 fok legyen olyan fokozatra kell állítani hogy a fagyasztóban már közelit a -30hoz. Hát ennyit az A+ os kategóriáról, persze nyilván erősködni kellett volna garanciaidőben de hát hiába hivtuk ki a szerelőt még arra se volt hajlandó hogy hőméröt vegyen elő. Nem tudja valaki hogy lehet ezen az aránytalanságon állítani vagy ez már így marad, most úgyan meg van rendelve a szervizes hátha tud ezen is állítani de én már abban se bízok nagyon mert ennek a szerencsétlen hűtőnek ha folyamatosan megy a motorja (mint most így tud a hűtőtérben +5fokot hűteni) igen ám de ilyenkor a fagyasztójában már -35fok van és a hűtőtér hátulján 1cm vastagságú a jég, én már azt is el tudom képzeni ezek a hűtők el vannak méretezve kevés a hűtőtérben az a felület ami be van csövezve, tanulság vagy jó tipust kifogni vagy 2kompresszorost venni. |
|