Kedves szeletes! Megprobàltam viccesen fölfogni az érthetetlen leszòlàsaidat, amelyekkel mindenkit sértegetve megjelentél ebben a topikban. Abban viszont nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy felsôbbrendûnek képzelem magam akàrkinél is. Nem vagyok sem felsôbbrendû, sem alsòbbrendû, egyenlôség van. Különben sem tartom helyesnek, hogy az emberek màsokhoz hasonlitsàk magukat (ez is inkàbb férfi szokàs), ennek semmi értelme, mert eleve különbözôek vagyunk, s mindenkinek màs-màs az élete, a küzdelme. Senki sem tudhatja, hogy a màsik helyében ô hogy viselkedne, vagy milyen lenne. Az is teljesen hidegen hagy, hogy kinek mennyi diplomàja, képzettsége van, a belsô emberi értékekre figyelek inkàbb.
Ez az index forum elég lehangolò, mert àllandòan csak a"ki ha én nem", "én többet tudok nàlad, ugyhogy fogd be a pofàd" - stilus megy, igy nem lehet épitô eszmecserét folytatni. Màr többször elment a kedvem az egésztôl, nem is tudom, hogy miért erôltetem ebbe a topikba valò visszajövetelemet is?
Öszintén mondd meg, örömödet leled te az ilyesféle "tàrsalgàsban" ? Ebben a topikban még téma sincs igazàn, tehàt nagy nézeteltérések nem lehetnek, tehàt akkor miért kell csipkelôdni ?