evm100508 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 2799

Tök ugyan ilyen sztorikat mesélt az ismerősünk (neki 2 gyerkőce van).

Igen, szerződéssel vagyunk itt, még nem tudni, hogy 2 vagy 3 év lesz, az a 2. évben fog csak kiderülni, hogy merre tovább, vissza Mo-ra, vagy egy 3. országba.

Még most szándékozom elkezdeni a nyelvet tanulni, mert anélkül semmire sem megyek itt.

Néha kicsit hiányzik, hogy nem otthon vagyunk (pont a család miatt), de még nem panaszkodhatok, hiszen csak június óta élünk itt. :-)

Igen, itt is nagyon meleg van. Ilyen 26-27 fok. De azt néztem, hogy holnapra meg már 28 fokot mondanak... Bezzeg nyáron nem volt ilyen meleg...

Grg, ez nagyon durva. Kezdek félni a játszótéren is... Azért itt is hallok dolgokat, de azt hittem, hogy van benne némi túlzás, de ezek szerint nincs.

Én tegnap a labdánkért harcoltam meg. Egy 2 év körüli kissrác elvitte, eldobta, én meg visszaszereztem, erre ordítva rohan az anyjához (vagy bébiszitter). Az meg valamit magyaráz franciául... Hát azért még az egy éves lányomtól nem várom el, hogy visszaszerezze a labdáját. De úgy lenyúlnák...

Itt szerencsére ezen a játszón nincsenek arabok, pont tegnap mondta a magyar anyuka, hogy ez egy "elit játszó", mondjuk fura is volt, hogy csak szoknyácskákban, meg csillivilli ruhákban vannak lent a gyerekek. Csak az én lányom van melegítőben... De én nem fogom a szép ruháit tönkretenni, ő még nagyon sokat a földön van.

Előzmény: aranyalma12 (2755)