Jannny1 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 177

A kérdés igazán jó, ezt el is felejtetem leírni.

Szóval minőségre 10-12 órát hát, hogy is mondjam, aholyan "youtube minőségbe" kellene, azaz valamennyire interneten élvezhető, visszahallgatható hanggal.

Viszont 1-2 órás dolgokat fel kellene venni olyan minőségben is, hogy azt videó alá tudjam keverni, emberekre mikrofont aggatva, és így hanghoz jutni (kamera mikrofonja úgy általánosságban vesz, plusz 1 vagy 2 emebren csiptetős mikrofon+diktafon). Itt számít a minőség, viszont ez 1-2 óra maximum, hosszabb műsort nem sugárzunk.

Az ár kérdésében... Azért nehogy egy ilyen kis kütyüt vegyek százezerér, amikor a gyönyörű képeket készítő kis kompakt fényképezőgép votl 13, a szép képeket és videókat készítő csúcskompakt fényképezőgép meg 50... Ezért a korlát, meg mert nincs rá több. Elszálltak ugyan az árakkal, pedig hát csak egy membrán memóriakártyára írással, plusz egy mikrofon bemenet. Semmi több, nem számítógépet vinnék magammal, hanem egy felvétel és visszajátszásképes cuccot (habár olvasgatva a leírásokat, még annyit sem tud mint a régi, mert azokon legalább volt gyors lejátszás meg visszajátszás, ezek meg csak egyféleképpen lejáccák a hangot, aztán tekerd vissza valahova ahova gondolod, meg előre ahova gondolod... Érdekes..)

A másik topikra rákerestem, nézegettem, de semmi okos, nekemvaló infót nem találtam.

Előzmény: enpesta (176)