Törölt nick Creative Commons License 2011.09.29 0 0 513

Erik a bohocsipka a fejedre:)

Ha ennyire ragaszkodsz a húshoz, a te bajod, nem akartalak én eddig se lebeszélni erről.

Mar irtam: akarmennyire is probalod belem szuggeralni a ragaszkodast nem fog menni. Ha ennek ellenere folytatod, az csak neked lesz rossz, nem nekem.

az ember jobb helyzetben van, választhat.

Valoban, es en azt valasztottam, hogy fogyasztok hust is.

Választhat etikai érzéke, vagy ego-vágyai szerint, vállalva a karmikus következményeket, amit, ha mégis elutasít, előbb-utóbb rákényszerül ennek vállalására.

Ez egy velemeny, nem tobb, es egyaltalan nem ertek vele egyet. A huseves vagy nemeves kozti valasztas nem az etika es ego-vagyak kozti valasztas, max szerinted (meg Tasi szerint). A karmikus kovetkezmenyeket pedig termeszetesen vallalom, bar ugy veszem eszre a vita alapjan, hogy a te terheid nagyobbak az ugyben:) Rakenyszerulni meg semmire kenyszerulsz ra, se most, se maskor.

Olyan pedig nincs, hogy a lélek a test elhagyása után megtisztul. A karmaterheket kizárólag a legfelsőbb veheti le rólad, s az Ő kegyén múlik, hogy mit viszel magaddal a test elhagyása után, s mit nem. Önkényes gondolat is lenne, hogy a karmaterhektől csak úgy simán meg tudsz szabadulni egymagad.

Ezzel nem egeszen ertek egyet, de ez itt nagyon off.

Az pedig szánalmas és sajnálatos, hogy az állatok szenvedése csak nevetést vált ki belőled, ugyinas áttételesen ezt írtad

Ujabb szovegertesi problema es probalkozas buntudatkeltesre, az egod fantasztikusan mukodik es bohocot csinal beloled:) En rajtad nevetek, nem az allatok szenvedesen, hogy te ebbol mit probalsz levezetni, az a te dolgod.

te nem az állatok oldalán állsz, ellenük vagy, mert hozzájárulsz levágásukhoz azzal, hogy fenntartod a húsipart a pénzeddel és érzékkielégítési vágyaiddal.

Ujabb kivetites, belemagyarazas es buntudatkeltes. Kiszamithato vagy, mint egy szojagranulatum. Ha falusi gazdaktol veszem a hust, azzal is a husipart tartom fenn? Te meg fenntartod a tejipart, a szojaipart es tamogatod a novenyek genetikai modositasat erzekkielegitesi vagyaiddal es ragaszkodasoddal:)

Előzmény: Nyugalmas (507)