Törölt nick Creative Commons License 2011.09.28 0 0 4389

Nem. Csak mint hallgató/vásárló/rajongó várok többet ettől a zenekartól a visszafejlődés helyett. Elfogadom, hogy akadnak még olyanok, akiknek tetszik a mostani vonal. Ahogyan akadnak olyanok is, akik elé bármit le lehet rakni, ha megadeth van ráírva. Mellesleg miért van az, hogy koncerteken 80%-ban a '90-'97 közötti zenéket nyomják, s ezek az új 'nagyszerű' szerzemények csak elvétve akadnak, hm?

A világért sem akartam Fafarát sértegetni, csak nagyon érdekelt, hogy mit eszik egy nő az ilyen muzsikán!? Mert semmiféle olyan nőiességet, harmóniát, szépséget vagy bájt nem tartalmaz, amire egy nőnek szüksége lehet. Biztos ódivatú a nőideám (vagy csak túl sok kosztümös filmet néztem az utóbbi időben), de hát nem vagyunk egyformák.

Lehet, hogy félreérthető voltam, de nem a tizen éves friss megadeth-rajongó srácokon gúnyolódtam. Én is voltam tizen (sőt, 10) éves friss metálrajongó. A Helloween pólóm majdnem a térdemig ért, szerintem hülyére röhögték magukat akik láttak.

De ettől függetlenül kifejezetten szórakoztat az, ahogy szarásig véded a megadeth mai vonalát. Kell ilyen is, végtére ez egy megadeth fórum.

Előzmény: 4umos (4387)