Törölt nick Creative Commons License 2011.09.28 0 0 2761

Ezekben, mind-mind igazad van, csak általában nem az szokott pl. lopni, aki dolgozni szeretne, pénzt szeretne keresni, hogy megélhessen, hanem őket lopják meg ilyen-olyan-amolyan dolgokban. A megélhetés kérdése meg nem nagyra vágyás témája.

Én úgy gondolom, hogy az egyszerű magyar emberek nagy többésgének csak azon jár az agya, hogy életben maradjon, illetve ezekről az emberekről szintén azt feltételezem, hogy a saját környezetén belül akiken tud segít is, innét kezdve, ha mindezt meglépjük még mindig nem látom át, hogy ezeknek az embereknek mit javasolsz, mit tehetnének még többet.

Persze az is igaz, hogy mindig lehet többet tenni, de valóban arról kellene szólnia az életnek, hogy minnél többet tegyél csak azért, hogy túlélj? Szóval érted, ha az lenne, ami régebben volt, hogy volt-volt, de kevés volt azzal én is úgy lennék, hogy jó megelégszem vele, ennyi jutott, majd talán jut több is, de a semmivel nem lehet megélgedni, és nem is tudna senki megelégedni azzal.

Egyébként tényleg értelmetlen itt egyéb politikai és hasonló témákba belefolyni, én írtam is neked egy mailt IS - épp emiatt is -, de arra nem válaszoltál.

Előzmény: Rufella (2756)