aranyalma12 Creative Commons License 2011.09.28 0 0 2755

Engem is szíven ütnek az ilyen viselkedések, de nem húzom fel magam. Biztosan jobban kellett neki a jobb kabát, mint nekünk. A fiam úgyis kinőtte volna. A nőnek van 5-6 gyereke, mint az orgonasíp, sorban születtek. Az utolsó talán 3-4 hónapos, de a kicsikkel is úgy beszél néha mint a kutyával. Ahogy észrevettem ő itt a faluban az "isten", mert mindenki jóban van vele. Van pár anyuka aki tök normális, de van aki nagyon lenéző. Na azoknak már nem köszönök, nem nyitom illetve tartom nyitva az ajtót ha látom, hogy jön be utánam a suliban. 

Gyerkő nálatok valóban pici még. Ezekszerint szerződéssel van itt a férjed? Mi is úgy kezdtük, aztán munkahely váltás, és most már szerencsére nem meghatározott idejű a szerzősdése. Nekem sokszor van honvágyam amúgy, de nem Mo miatt, hanem a szeretteim miatt. 

Te várod már a végét? Vagy maradnál Fo-ban tovább? 

Meleg van ott Párizs környékén is? Itt nálunk reggel hüsi van, de délután nyár meleg 24-25 fok. Teljesen kivagyok ettől, mert a meleg miatt teljesen le vagyok lassulva. Pedig ezer dolgom lenne, mert már el kell kezdenem szanálni a cuccokat, mit dobok ki mit nem. 

Előzmény: evm100508 (2754)