Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.09.27 0 0 612

Arról neked fogalmad sincs, hogy én mekkora fura (nem átlagos) ember vagyok, csak épp nem azért, mert lenézem a semmitmondó gyagyit.

Az ostobázással pedig csupán egy gondom van, hogy én is szeretnék ezen a fórumon több alakot is ostobának nevezni (különösképp a Barátok Közt topikban vannak "érdekes" figurák), csak azt nem értem, hogy engem miért szoktak ilyenekért hamar moderálni, sőt kitiltani, érdekes... Az ember lassan már le se meri írni a kendőzetlen véleményét ezen a rohadt fórumon.

Számodra legalább megadatott a lehetőség, hogy ostobának tarthass, ez fontos.

Ha az a plusz, hogy valaki megöli a saját húgát, vagy fejbe lőnek távcsövessel egy ártatlan lányt, illetve hogyan kell drogosan elárulni a legjobb barátaim, akkor lehet inkább kihagynám. Ilyet a Mentalistában szerintem nem látni. Vagy esetleg téged ez hoz lázba?

Ha rám akarsz vetíteni kitalált hülyeségeket, akkor az biztosan úgy is van. De csak a saját fejeden belül.

Próbálj esetleg elgondolkodni azon, hogy én téged nem minősítettelek. Csupán egy szerintem gagyi sorozatot minősítettem, és nekem ahhoz nem kell annak összes részét végig szenvedni, hogy minősíteni tudjam. Például azért sem, mert a jó sorozat egyik titka és ismérve, hogy legalább egy idő után megfog valamivel, várod a következő epizódját stb.

De az RTL Klub esti sorozatai olyanok, hogy sokszor óhatatlanul itt zörög mellettem, számítógépezés közben, jobbára csak azért, mert elfelejtek máshová kapcsolni. Még olyan is előfordul időnként, hogy rendesen odafigyelek egy-egy epizódra, már-már mazochista módon, erőltetve. Most őszintén, elvárható még ennél több hősies próbálkozás?

Ennek ellenére, engem még egyik sem tudott megfogni. Haszontalan, érdektelen és értéktelen gagyinak tartom mindet. Egyik fülön be, másikon ki. Optikailag pedig már nem is tudom, melyik szervemen át távozik, illan tova.

De biztosan bennem van a hiba, és nagyon ostoba lehetek, mert ifjabb koromban túl sokat jártam moziba (ahol kimondottan kedveltem a komolyabb művészfilmeket is), vagy túl sok könyvet is olvastam, mindezek sajnos jóvátehetetlenül eltorzították az ízlésvilágomat. Ez van, tényleg én kérek elnézést...

Nehogy azt hidd egyébként, hogy felingereltél az ostobázással, öreg róka vagyok én már az Interneten. Fórumozók kitalálnak mindenféle baromságot a másikról, vetítenek, önmagukból kiindulva, megszoktam már. Gyakran megfigyelem magamon, hogy inkább már rá is hagyom. Gondoljon, amit akar, kit érdekel...

Én meg csak hobbiból firkálok ilyen sokat, amikor éppen ráérek.

Előzmény: Törölt nick (611)