Kedves Vitéz úr! Nem vitát akarok indítani, csupán "fura embernek" tartalak, hogy egy sorozatot azért minősítesz le (amihez természetesen jogod van), mert pár részbe belenéztél és nem tetszett. Arra szeretnélek rávilágítani, hogy ha valakivel belenézetsz az Ezel 27-28. részébe nagy valószínűséggel nem tetszene neki és hasonló véleménnyel lenne róla mint neked van, amihez szintén joga lenne. :))
Helyesbítek, Vitéz Hárshegyi Félix elmélete megdőlni látszik, miszerint a sorozat elvesztette zsenialitását. :)
"Attól függetlenül, hogy sok valós elem is felfedezhető" - pont ezért nem szeretem a törököket, mert ők ha kicsit túlozva is, de olyanok, mint ahogy itt megismerhettük őket. A magyarországi török nagykövetet (és kedves feleségét) is ideértve, sajnos volt vele személyes találkozásom, ahol megismerhettem a török kultúrát.
"Akkor ennél sem a dokumentumfilmet kellene látni, inkább a beletett fantáziát, szórakoztatóértéket, esetleg azt a többé-kevésbé megfogható pluszt, amit egy sorozat adhat valakinek."
Ha az a plusz, hogy valaki megöli a saját húgát, vagy fejbe lőnek távcsövessel egy ártatlan lányt, illetve hogyan kell drogosan elárulni a legjobb barátaim, akkor lehet inkább kihagynám. Ilyet a Mentalistában szerintem nem látni. Vagy esetleg téged ez hoz lázba?
Nem akarok senkit meggyőzni, hogy az mennyivel jobb sorozat, nem egy kategória, annyi köze van az Ezelhez mint az olasz futballnak a magyarhoz. Az esélyem meg annyi, mint ha egy francia autók fórumban próbálnám bebizonyítani, hogy a Renault nem jó autó. :))) (pedig az..., vagy mégsem?)
Kedves Vitéz úr! Kijelentem, hogy nem vitát akarok indítani, csupán enyhén ostobának tartalak, hogy egy sorozatot azért minősítesz le (amihez jogod van), mert pár részbe belenéztél és nem tetszett. Arra szeretnélek rávilágítani, hogy ha valakivel belenézetsz az Ezel 27-28. részébe nagy valószínűséggel nem tetszene neki és hasonló véleménnyel lenne róla mint neked van, amihez szintén joga lenne. :))