Nyugalmas Creative Commons License 2011.09.26 0 0 381

Mahadasnak igaza van, a legtöbb állat, amit az ember legyilkol, az mind növényevő állat, következésképpen amit beillesztettél cikket a növényekről, az a húsra is érvényes, hiszen növényevő állatokról van szó a hús kapcsán.

 

Összehasonlítom a húst és a növényi táplálékot nyers állapotában:

 

HÚS:

 

- büdös

- dögszagú, mert dög is, s hamar bomlásnak, rothadásnak indul

- gusztustalan

- véres

- tapintása is természetellenes, kellemetlen, nem véletlen kell utána kezet mosni

- sült vagy főtt állapotban az ember foga közé kerül, amit nehéz kipiszkálni

- sült vagy főtt állapotban nem a húsnak van jó illata, hanem a növényi fűszereknek vagy a füstölésnek (nagy különbség, s nem összetévesztendő a fűszer és a füstölés magával a hússal)

- megüli a gyomrot

- nehezen emészthető

- hízlaló

- rákkeltő

- és nem utolsó sorban etikátlan, mert gyilkosság árán van

 

NÖVÉNY, GYÜMÖLCS:

 

- természetes

- kellemes tapintású

- jó illatú

- lédús

- vitamindús

- könnyen emészthető a szervezet számára, gyorsan energiává alakul

- nem üli meg a gyomrot

- nem gusztustalan (a hússal ellentétben)

Előzmény: Törölt nick (376)