Mahadasnak igaza van, a legtöbb állat, amit az ember legyilkol, az mind növényevő állat, következésképpen amit beillesztettél cikket a növényekről, az a húsra is érvényes, hiszen növényevő állatokról van szó a hús kapcsán.
Összehasonlítom a húst és a növényi táplálékot nyers állapotában:
HÚS:
- büdös
- dögszagú, mert dög is, s hamar bomlásnak, rothadásnak indul
- gusztustalan
- véres
- tapintása is természetellenes, kellemetlen, nem véletlen kell utána kezet mosni
- sült vagy főtt állapotban az ember foga közé kerül, amit nehéz kipiszkálni
- sült vagy főtt állapotban nem a húsnak van jó illata, hanem a növényi fűszereknek vagy a füstölésnek (nagy különbség, s nem összetévesztendő a fűszer és a füstölés magával a hússal)
- megüli a gyomrot
- nehezen emészthető
- hízlaló
- rákkeltő
- és nem utolsó sorban etikátlan, mert gyilkosság árán van
NÖVÉNY, GYÜMÖLCS:
- természetes
- kellemes tapintású
- jó illatú
- lédús
- vitamindús
- könnyen emészthető a szervezet számára, gyorsan energiává alakul
- nem üli meg a gyomrot
- nem gusztustalan (a hússal ellentétben)