Igen.Holnap délutánra sikerült repcsijegyet foglalni. Magas vérnyomás miatt, agyi, keringési probléma. Tegnap este vitte be édesapám.Szerencsére gyógyszeresen lehet kezelni és teljes életet élhet, úgy mint eddig. :) A családomban van egy csomó orvos, jó kezekben van.
Lille-t nem ismerem, de az biztos, hogy itt nem unatkozol. Eddig Én sem nagyon tudtam találkozni magyarokkal. A nyelvtanulásban egy barátnőm segít, aki francia nyelvtanár Pesten és skype-on ad órákat. Nagyon jól haladok vele. Persze még nincs olyan tudásom, hogy folyékonyan beszéljek, de megértetem magam. A nyelvtanulást és a "házimunkát" leszámítva, nekem is sok időm van. Gyerkőc még nincs, így Én minden délután, de délelőtt is szabad vagyok. :) Nálunk sem voltak nagyon rokonok. Húsvétkor volt itt sógorom a feleségével, és ennyi, a barátok pedig nem szaggatják a bejárati ajtót szóval, valami hasonló.... :)
Én a közös képviselővel szoktam néha beszélgetni. :) Persze ez sem sok. Aztán telefonon hívogat az SFR, meg egyéb szolgáltató. Nah azok vicces beszélgetések szoktak lenni. Csak telefonon ne kelljen még ügyet intézni ...még!:)
Mi is örülünk:)
szép napot