Nyugalmas Creative Commons License 2011.09.24 0 0 350

A lecsókolbasz azért helytelen, mert a basz, a bosz, azaz a boszni szóból ered és megrontást jelent, nem gyengédséget és nem szerelmet.

Nézzük meg akkor a tehén szó mélyebb metafizikáját, hogy elmélyítsük közösen tudásunkat és hús-mentes hozzá-állásunkat, valamint világítsuk át gyilkos ösztönünket :O) :

tehén:1 = te(h)én = te+én

(Azért 1-gyel osztunk, mert archaikus szám, az archaikus ember számára nem létezik több szám, csak az 1, mert egyetlen egy valóság van, nincs több)

te+én = 3 = te-én-dharma = 1

3 = Isten-Dharma-Lélek hármas egysége = 1

3 = Idea-Én-Világ (platóni háromszög) = 1

3 = Szellem-Lélek-Test = 1

3 = Isten-Ember-Világ = 1

3 = Brahman-Átman-Májá = 1

3 = Szattva-Radzsasz-Tamasz = 1

3 = Mercur-Sulphur-Sal (alkímiai hármasság) = 1

3 = te(h)-én-dharma = 1

1 = te(h)én, azaz te én vagyok, én te vagy, s kizárólag együtt élve, szeretetben, békében realizálhatjuk a dharma-t = 1

S nézzük meg mi történik abban az esetben, ha a tehén életét veszti:

teh-én (a gyilkos elveszi a tehénből a teh-t) = én (marad az én, azaz a gyilkos)

létegységtörés következik be.

teh-én=én

én = ego = önzés = öncélú érzékkielégítés = a dharma meggyalázása, megsértése = önámítás kialakulása = fedőelméletek gyártása = rejtett, hamis, hazugságon alapuló "axiómák" szerint való életmód = ön- és közáltatás felsőfokon = karmikus teher = pszi-mezőbe kibocsátott negatív rezgések = ártalom a közre nézve is, nem csak az énre és nem csak a gyengébb, lealázott állatokra = kollektív karma sorozatgyártása = szamszárába való maradás = mások életének megnehezítése, negatív befolyásolása

Előzmény: SolarTom (346)