Nemlajos: Hatalmas gratula!!! :-)) Amúgy a legutóbbi alkalomig nekem is fiatalabbnak mérték egy héttel, aztán most közölte a doki, hogy korának megfelelő, csak idáig nem látszott rendesen, van ilyen. Szóval még nálad is kiderülhet, hogy egyáltalán nem tévedtél. :-) Bár kétlem, hogy számít ez a pár nap. :-))
Gerbera: Nekem is beállt a ciklusom 28 naposra a vetélés után, szóval szerintem ez egy nagyon jó jel. :-)) Most már csak a férjed jöjjön haza! ;-)
Katus: Mennek a drukkok a kétcsíkosért!!
Izst: Neked is szorítok, hogy indulhass a jövő hónapban!
Mado: Köszi a biztatást, remélem, igazad lesz. :-) Amúgy háziorvoshoz engem egyáltalán nem küldtek, az ekg az sztk-ban lesz, azon kívül csak védőnőhöz kell mennem (a labort letudtam tegnap). Ez így normális? Meg most már közeledik a 12. hét, akkorra vagyok visszarendelve a nőgyógy-hoz, de mivel elmúltam 35, lehet, hogy kéne valami "extrább" vizsgálat. Mikor és hova érdemes ilyesmire (meg egyáltalán mire) elmenni? Gondolom, be is kéne jelentkezni időben, de ahhoz képest, hogy vagy másfél éve olvasom a kismama-fórumokat, még mindig tiszta homály ez a rész. :-)))