21 éves, orvosi egyetemre járó, megbízható, rendes, barátságos diáklány gyermekfelügyeletet vállal, 1 éves kortól általános iskolás gyerekekig minden korosztályban. Van egy öcsém, akit gyakorlatilag én neveltem fel, jól kijövök minden kisgyermekkel. Abszolút felelősségteljes vagyok, betartom a szülők kéréseit. Rendszeresen vagy alkalmanként is szívesen vállalok munkát(pl ha a szülőknek esti programja van), éjszakára és hétvégére is. Nagyobb kisgyerekeknek szívesen segítek a házi feladat elkészítésében, ellenőrzésében vagy mellettük szívesen csinálok kisebb háztartási munkát is, pl vasalás. Ha kisebb, bölcsis vagy óvodás korú a gyermek, akkor nem, mert ők állandó figyelmet igényelnek. Évek óta magamról gondoskodom, így van tapasztalatom. Szívesen eltöltök pár órát a gyermekkel a szülők felügyelete mellett, hogy megismerjük egymást és lássuk mennyire fogad el a kisgyerek. Amíg vigyázok rájuk igyekszem hasznosan, játékkal, meseolvasással eltölteni az időt, nem az a típus vagyok, aki a TV elé ülteti a lurkót és rá sem néz. Jó a teherbíró képességem és nagyon türelmes vagyok.
Jelenleg halasztok az egyetemen, így csak délelőtt van 1-1 órám, minden délutánom szabad, ahogy a hétvégéim is. Így alkalmanként is vállalok munkát.
Autóm nincs, de Budapesten bárhová házhoz megyek.
Az ár megegyzés kérdése, de olcsón vállalom(500-700Ft/óra). Hívjon, írjon bizalommal. Mivel most először vállalok ilyet referenciám nincs, de remélem megismerjük egymást és megbíznak bennem a szülők.
Igazán szívvel-lélekkel foglalkozom a gyerekekkel.
elérhetőségem:lucamelia.mk@gmail.com vagy amelia38@freemail.hu
Tel:0620/2753222
Kérésre képet is küldök!
Tudom nem vág témába a hozzászólás, de olyan helyen igyekszem keresgélni, ahol sok a szülő, édesanya, édesapa, sok a hozzászólás.