betasound Creative Commons License 2011.09.21 0 0 13777

Saját oprendszere van, amihez kívülről nem igen lehet hozzáférni. Ez futtatja azt a host progit ami a plugineket kezeli. Ugyanezt a programot pc-re is fel tudod tenni, ahol azért kényelmesebben be tudod állítgatni mint azzal a 8 nyomógombbal ami a V-Machine -on van. Az egész olyan mint egy kis 4 csatornás 2 auxos keverő. Beállítod hogy az egyes csatornák melyik plugint kezeljék azok közül ami a PC-n van (hogy ON legyünk, pl : VB3.dll vagy B4 II.dll). A 2 aux pedig további 2 effektet kezel. A programmal meg lehet tanítani, hogy a plugin melyik paraméterét melyik tekerő - csavaró - kapcsoló szabállyozza, a midi kontrollereden (bármelyiket, bármi). Ezt bankokba rendezve elmentheted, egy bankokon belül 127 ilyen beállítást lehet elmenteni. Bankból fogalmam sincs mennyit lehet készíteni. Ezt a progit egyépként bárki ingyé letölheti Innen:http://www.smproaudio.com/index.php/en/service/vmachinedownloads

és a V machine nálkül is hasznos lehet mindenkinek. Ha úgy érzrd már minden ok, akkor egy usb kábbellel összekötöd a kütyüt a pc-vel. Megnyomod a szinkronizáció gombot, és kiválasztod mit akarsz rámásolni a vasra. Széthúzod, használod. Mivel audió benete is van, csak effektként is használhatod, vagy mondjuk az XB-1-ed rádugva rácstlakozhatsz a B4II-re a vibrató előtt. Durva...

Ha a "Vémasínra" cstlakoztatod a kontrollert és úgy dugod össze a pcvel, akkor midi interfaceként funkcionál. Nem értem... nem értem, hogy miért nincs ilyen mindenkinek ?????? Soha nem találkoztam még ennyire jól használható kütyüvel.