Hűha, ez azért így tényleg nagyon durva, amit kijelentesz!
A mai fiatalokat csak az érdekli, hogy hol jobb a megélhetés?
Hát bocsi, elvileg én még fiatalnak számítok, de én úgy vagyok vele, hogy még szép, hogy az érdekel, hogy hol jobb a megélhetés,
és nem azért, mert gazdagodni óhajtok, hanem azért, mert a szeretet hazám nem tudja szinte semmilyen formában sem biztosítani ezt számomra...és még rengeteg ember számára sem!
Te 30 éve miért költöztél el, ha annyira szereted a hazádat?
Én, és még szerintem sokan mások is igen is szeretjük a hazánkat, de elsősorban az a legfontosabb, hogy életben maradjunk,
és ha annak azaz ára, hogy el kell menni, akkor el kell menni, no nem minden áron, és nem olyan helyre ahová baromira nem szívesen megyünk, de igen is elsősorban nem csak a fiatalok, hanem mindenki azt nézni, hogy életben maradjon, megéljen és túl éljen!
Te meghalnál a hazádért?
Akkor mit is keresel kinn?
Ha háborús időszak lenne akkor igaz lehetne az idézet, hogy álljunk ki a hazánkért, de itt és jelenleg, amiért oly sokan elmennek innét, az csupán arról szól, hogy életben maradjanak, ha te ezért megkövezel bárkit is arra már egész egyszerűen nem is tudok mit írni.
Abban viszont igazad van, hogy magyarnak lenni egy különleges és felemelő dolog és büszkének kell lenni rá, hogy azok lehetünk,
...de hagy ne haljak emiatt éhen!