Magasrezgés halad tova a nap irányába, ó hadd álmodjon szívem volt egy halandó, aki olyan, mint én hol lehetek én? Bár még ne hunyna ki a nap hogy megérinthessük önnön lényünket oly halandók, mint mi itt lehetünk most eszmélhetünk legyünk hát itt itt lehetünk
ÉBRED MAGAS NAPOK, FOLYAMOK MIATT ÉBREDÉS NEMES ERŐS ÁLMOK ORSZÁGLANAK ITT NEMES TÖMEG TÖMEG ÉRINT KORTALAN, CSILLAG, DAL ÉRINTÉS
Emberi munkák hozzálátnak történelmi létünk rétegzéséhez újból és újból visszanyerjük fájának gyümölcsét minden ébred egészen feltámaszt téged Emberi cselekedetek egy láng sír a meggyújtott tűzből nem vak, és láthatja lényednek melegét megígértetett szemeidnek a visszatérés világossága Emberi alkotások érkeznek egy messzi ösvényről táplálkoznak a gátlásokból és tilalmakból és ennyit hagy csak rád ennyit hagy neked ennyit hagy neked ennyit hagy neked MOST…
Képek Mestere dalok bocsátják fényüket rád hallgasd át a sötétséget kivezet az ésszerű létezés alagútjából bennünket eligazít a kihívásban amint csillagokat látnak a szemek Fény Mestere minden tiszta szerencse, ami a létkeresztet kettétöri minden szokásban, mely körülvesz ó, közel hozott minden tervet ébredés kél szíveinkben Lélek Mestere érintsd meg az áthatolhatatlan ifjúságot kérdezz hogy érintkezésbe léphessünk most minden világos légy igaz önmagadhoz nincs több kétség, nincs több
Idő Mestere repülj velem körös-körül földjeinken ahogy nézzük mindig egyre közelebb most mi parancsolunk búcsúzzunk hát, istenhozzád…
Tovább halad a magas rezgés a nap irányába ó, szívem hadd álmodjon vége egy halandónak, aki olyan volt, mint én mintha én volnék az Bár ne hunyna ki még a nap hogy megismerhessük önnön lényünket oly halandók, mint mi itt lehetünk itt lehetünk
Elfutok, mint az idő és ahogy megfordultam téged láttalak magam mellett szorosan Elfutok, mint az idő és ahogy megfordultam téged láttalak mellettem szorosan