430 322 Creative Commons License 2011.09.16 0 0 10553

Mitől olyan nagy hülyeség ez? A hsz.-od végén még a hozzáállásod is szinte megegyezik az enyémmel.

"Nem nagyképű, ezt én is aláírom."

Az említett személy külösen nem az.

"Most ezt úgy mondod, mintha máshol nem ez lenne a helyzet...

A 102-n abszolút változó a menü, az adott kolléga emlékeim szerint az O-512-vel volt, ami egy kifejezetten jó autó, arra nem panaszkodhat. De ez a 7-n sincs másképp."

Máshol sem különb a helyzet, de ha már szenvedni kell, akkor ott szenvedjen, ahol emberibb a körülmények.

"Remélem, ezt nem komolyan gondoltad. Mert ha igen, az azt jelenti, h nagyon nem ismered a csoportot, pluszban még gyökér módon általánosítasz is.

Mind a 8-n, mind a 112-n majdnemhogy beszélőviszonyban vagyok az összes újonccal. Egyik sem örül annak, ha félre kell állni. Mivel pont, hogy úgy NEM TELIK az idő. És nem azért jönnek be ők sem, h szerelőre várjanak.

Plusz a 102/112-n van jónéhány olyan kolléga is, aki a 1X, 2X-t tapossa a cégnél."

De, komolyan gondoltam. A terület "szóló" részét tényleg nem nagyon ismerem, a "gyökér általánosítás" a meztelen igazság.

"Ez tudod mi volt? Egy óriási adag szerencse, semmi más. Azt remélem nem akarod beadni, h a 7/173-n meg az expresszen tökéletes kocsik vannak... (most hirtelen nem jut eszembe ki volt az, csak sejtésem van."

Ilyen szerencse minden napos a vonalon. A valamikori 7-esen/173-ason (+ az "E"-ken) a régi csoprtvezetők idejében voltak jó kocsik. Ők addig verték a garázsban az asztalt, amíg használható nem kocsit kaptak. Most nézd meg!

"A Moszkva téren valóban elég vegyes a társaság, ill. arra a tartózkodóra is ráférne némi felújítással egybekötött bővítés, ez tény. A társaság? Vegyes... sajnos mostanában inkább lefelé megy a színvonal."

Ezek szerint valahol igazam van. Hazudnék, ha azt mondanám, nincs olyan ember a Várfok u.-i részlegen, akivel ne ugratnánk egymást. Akárcsak oda "sziszeg", oda dudál, ha meglát, de előveszi emberi énjét.

Szép, hogy mexünt már a 216-os, de valahogy még mindig nem tudok róla sokat. Sőt! Annyira nem izgat, csak gondoltam...

Inkább nevess, az jobb! Hidd el!

Előzmény: Törölt nick (10551)