Fiole
2011.09.14
|
|
0 0
15591
|
Szia!
Édesek a srácok! :-)
Képzeld, pontosan ezzel bajlódtunk Rubival is az elmúlt időszakban. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre többet macerálja a mancsait, éjjel is felébredtem rá, hogy nyalogatja őket. Aztán kezdett a szeme és az egyik füle is begyulladni, úgyhogy elvittem dokihoz. Ő is egyből táp allergiára gondolt, de amit ők esznek az marhahúsból készül, úgy tudom csirkét nem tartalmaz. Átvizsgálta, és végül kiderült, hogy a bűzmirigye volt csúnyán begyulladva és ez okozta a tüneteket- az egyetlen hely amivel nem volt látszólag gond. Kipucolták neki, és aznap már békén is hagyta a lábait, a szemére és fülére kapott cseppet. Kb két hét múlva megint kezdte nyalogatni a lábait. Közben új helyre költöztünk és nem tudtunk ahhoz a dokihoz visszamenni, így elmentünk máshoz. Megnézte a bűzmirigyét, de az rendben volt, úgyhogy azt mondta, hogy esélyesen a pollenre allergiás, és mossak neki lábat minden séta után. Egy ideig mostam neki, és nem nyalogatta, most kíváncsiságból nem mosom neki egy ideje, és nem tért vissza a probléma... úgyhogy én inkább arra tippelek, hogy csak egy "utórengés" volt a gyulladás után ami mára szépen megszűnt. Minden esetre 4 havonta meg fogom nézetni a bűzmirigyét, ne járjunk így még egyszer.
Nem tudom ki hogy áll ehhez a bűzmirigy kérdéshez. Van aki szerint nem szabad rendszeresen nyomkodni, mert azzal ártunk, van aki meg pont az ellenkezőjét mondja... |
Előzmény: lorba (15586)
|
|