Szia
Írtál másfél hónap alatt 30 hozzászólást a topicba, nagyban ugyanazt a 3 mondatot ismételve, viszont gyakran magadnak is ellentmondva (nyilvá, ahol épp nem ismételted magad):
Ezt írtad legtöbbször
Pénzjutalmat kínálok annak aki segít!
Valamilyen munkát keresek, mindenképpen Franciaországban.
Elsősorban építésvezeteői, vagy művezetői munka, avagy építésziroda érdekelne, tolmácsolás építkezésen, magyar vagy Francia közegben,
de minden megoldás érdekel.
Középfokú francia nyelvtudás és felsőfokú végzettség megvan.
tibstart@freemail.hu
Majd amikor írtam ilyen állást, akkor ezt, rájöttél, hoppá:
A francia lehetőségeknél pedig olyan kell ahol magyarokkal lehet dolgozni, de azok közül is kiesik jónéhány, egyéb jogi okok miatt.
A francia cégeknél szükséges az építésvezetői kiegészítő képzés elvégzése ami 1300 órás tanfolyamot takar és az nekem nincs meg.
Most próbálom elintézni, de hogy sikerül vagy nem azt nem tudom.
ezért kéne a magyar cég mert ott nem számít.
Szóval:
Teljesen feleslegesen fárasztasz minket a francia építési állásokkal, mert nincs hozzá végzettséged ráadásul egy normális francia cég nem fog feketén alkalmazni. Gondolom hasonlóan kell komolyan (nem) venni, hogy bármilyen munka érdekel (megintcsak nem reagáltál a Pizza hut-os állásra, amit küldtem). Figyelj, ne fárassz minket. Senki nem fogja hagyni, hogy papíron hozzá bejelentkezz, vagy hasonló (mondjuk itt be sem kell jelentkezni, de mindegy). Szóval próbáld meg egy utolsó hozzászólásban, ÉRTELMESEN és MINDEN KITERJEDŐEN leírni, hogy mi a francot akarsz, aztán várj, és ne ismételd meg. Ja és főleg mielőtt írnál, találd már ki mi a francot akarsz