Én ugyan megfogadtam, hogy nem írok számodra többet egy szót sem le, de ezt már megint csak nem hagyhatom szótlanul! :(((
Bocs, hogy tegezlek, de így egyszerűbb, közvetlenebb!
Te komolyan nem veszed a lapot, hogy ez a topik nem azért jött létre, hogy munkát és minden egyebet közvetítsenek egymásnak a kinn élő magyarok a még itthon élőknek???
Biztos előfordul, hogy betesznek egy-egy állás lehetőséget, és ha épp kedve van az embernek, akkor tanácsot is ad az érdeklődőnek,
de ez a topik, azért jött létre, hogy a kinn élő magyarokat össze hozza, nem másért, még ha időnként kivételes eseteket olvashattál is, akkor sem!
Ez nem ellened szól, hanem egyszerűen ennek a topiknak nem ez a célja, amire te óhajtod használni és már véleményem szerint mindenki baromira unja itt olvasgatni a kéréseidet, szerintem old meg egyedül a problémáidat, talpra esett embernek tűnsz, ne mástól várj - semmilyen szinten se - segítséget, főleg ne idegenektől, deha mindenképpen így akarsz tenni, azt ne itt tedd, nyiss magadnak egy topikot és tedd ott!
TARTSD MÁR TISZTELETBE A TOPIK FŐ CÉLJÁT, mint ahogy mindenki más is így tesz!
És én ezt nem, mint kinn élő magyar írom, ugyanis bp.-én élek, mielőtt "megköveznél", hogy "meggyötörnek" a franciák!!!