amorall
2011.09.09
|
|
0 0
2887
|
Egyiptomi fórumról:
Az orvosi kérdésben NE HALLGASSATOK A..... nevű idegenvezetőre! Én ha találkoznék vele,kitekerném a nyakát! Ugyanis az 5.-dik napon elkezdett tekerni a hasam,de nem volt vészes,ezért szerettem volna antinált a szálloda orvosától! 5. utam lévén Egyiptomban tudom,hogy ez semmi nem volt! De ő el kezdett hisztizni,hogy a szállodai orvosnál nem vállalja a felelőséget,csak ha be megyünk a kórházba! Fél óra az út,a biztosító állja,bedöf egy szurit és jöhetünk vissza!Max 1óra! Ok! Belementünk! 3/4 8-ra jött értünk a taxi és haza is értünk 1/4 1-re! Cirka négy és fél óra lett a történet, ami 3 óra felesleges infúziót tartalmazott! Erősködött az orvos,hogy kell,mert ki vagyok száradva,lázas vagyok le vagyok gyengülve és amúgyis! Esküszöm nektek semmi bajom nem volt! Még indulás előtt kb. egy órával benyomtam egy pizzát és egész nap megittam vagy 10 vodka-sprite kombót! Rohadtul nem voltam kiszáradva!!! :) Hőemelkedésem volt! Na ná egész nap a 100fokos napon dunsztolódtam! Hogy ne lenne melegebb a testem a megszokottól??!! |
|