Regoske Creative Commons License 2011.09.08 0 0 3258

Lehet ti szívtok majd a legnagyobbat!Nem tudni- nem írtad, hogy mennyi van még vissza és mennyíért lehetne eladni, mert ha a bank elviszi akkor a különbség mind titeket fog terhelni(még nyomotabb áron eladva) és be fogják hajtani rajtatok+ mindeféle egyéb költséget is pl lezárási díj!

Szerintem ha 7 éve már fizetve van akkor nagyon sokat fogtok bukni!Ráadásul szerencsétek van, hogy ki tudtátok adni!Én biztos fizetném még akkor is ha nem jön ki nullára, ráadásul többen vettétek így a plusz teher is megoszlik.Ha 20 évre vettétek akkor még 13 év van vissza azaz 1/3 ad már kifizetve, de 30 év esetén sem rossz, hogy ennyi ki van fizetve.1-2év fizetés esetén talán más lenne a helyzet.Ráadásul ez nem autóhitel ez mindig értéket fog képviselni, ha végre ki lesz fizetve... mindig pénzt fog hozni és az értéke előbb-utóbb több lesz mint volt amikor vettétek-ha jelenleg nem is így látszik!

Én fizetném, de mindenki maga dönt.Kiváncsi lennék más mit javasol majd.Szerintem várjatok ki még, ezen a pár hónapon 1-2 éven már semmi nem múlik-legalábbis nagyságrendileg nem-addigra eldönthető az alapján, hogy akkor milyen lesz a helyzet, hogy eladni-tartani kell-e esetleg realizálodni látszik a helyzet!

Előzmény: ultra1 (3257)