rallymanó Creative Commons License 2011.09.07 0 0 1715

Mond ki Ati :) ! Calberson #4 !!!!!!!!!!!!

Miki, ne tudd meg mit röhögtünk össze ezen már Atival ! Tudod, a "nagy" gyűjtők így nevezik :)

Kiadták nem régen bizony. Az utcaival kezték és rögtön rá kihozták újra arally verziót is. Szép gép nagyon, persze ez is az akkori kornak megfelelő akkori technikával. Ne értsétek félre, egyáltalán nem fikázásból írm, csak hogy azt kell várni tőle. Szerintem egy pokoli nagy gép ! Szp színes az ülése meg minden. Az UH nagyon nem figyet a részletekre, mert nem fért bele a motor előre, így betuszkolta irreális modon az ülések mögé a motort. Biztosan nem volt jó így az autó egyensúlya , de valahol hajott ez a 2-3 ajtós FRANCIA gép ! Én nagyon szeretnék amúgy egy ilyet. Ha ebből sem veszel Miki akkor Atival tökön szúrlak ! Sorra adják ki a szádnak megfelelő gépeket.

Az Audit amúgy nem adnám el a helyedben, sok csaj befér hátulra. De miért is adnád el ? Lássuk csak az okokat.

(Az egyetemen több lány beszélget :) :

- Sziasztok lányok, fergeteges éjszakám volt.....

Tényleg mesélj ?

- Találkoztam egy fiúval, elcsábított, és arra ébredtem hogy az arcában ülök...a többit nem   is mesélem. Forgatott-pörgetett és kiszívta ( szó szerint ) minden erőmet.

- Tényleg ? Nekünk is pont ilyen éjszakánk volt pár napja ? Nem jó dumája meg egy  Audija van a srácnak... ?

...pár nap múlva...

Sokat látott, keveset futott kombi Audi sürgősen eladó, vagy cserélhető bármilyen autóra, csak sötétített ablaka legyen. Csinos csajok ermészetben is fizethetnek :)

Én így gondolom..... :)

Előzmény: C.Miki (1714)