vismajor77 Creative Commons License 2011.09.07 0 0 416

N a  ezt leirom:::

Kecskemét   Tassy  szerviz hivom mondom szelepállitás kéne  a  vasamnak,motorkód  Z17DTH

mondja  hidrotőkés,,,itt már kissé gyanús volt, mondom nézze meg jobban mert  korongos,,

na igazam lett  megnézte   a katalógusban 0.35-  0.40  értékeke  megbeszéltük tegnap  délben ,hogy 15 pénz meg ma  délre kész is lessz:))  délben otthagytam az autót

este vittem oda a  8500 ft os  szelepfedél tömitést, látom épp  bontják le  a szelepdeknit, de jo legalább  beukkantok alá(mivel szerelő vagyok)

mire  a srác  felsszisszen=bassza meg ez 16 szelepes       :)))

na itt már  kezdett jókedvem lenni,

mert  igy ugye  hozzá  sem tudnak szagolni  meg  a  kialkudott  idő és  ár  a  többszörösére módosult..

mondtam motorkóddal jöttem és most  azzal is megyek rakják össze és szevasz,

de  akkor már legalább mérjük meg a  hézagokat,,

elugrottam  valamiért  visszamegyek az adatok egy kockás  papiron a  hézagmérőből kihajtva a  0.20  as  lapka(a papiron mindenütt  0.30-0.40 azaz határérték,,igy nem értem a   0.20  lapot??????

9000pénz lessz.

mondom mire????

hát mert  a le  bontás és  a visszarakás megtörtént  a beállitás kiamaradt ezért nem 15 ezer..

mondom jóember  köze  sincs ehhez a motorhoz  basszameg..  felelslegesen kicseréltünk egy  8  ezres  jó tömitést  amit  nem lehet visszarakni,,

na a  vége  az lett,hogy akkor  ir  számlát,

mondom jo ,mert  akkor már  csak 7 ezer marad a zsebében ezért  a lopásért,,

okulásnak irtam le mert  ehhez a modellhez kurvája nem értettek,,,

mellékelem a számlán szereplő szöveget=

"szelepállitáshoz  szükséges megbontás(szelepállitást nem tudtak volna végezni)

tömitett  felületek tisztitása(no  comment)

szelephézagok bemérése

2.4 óra..X3750=9000

ugyhogy ez vicc....... 

szép napot mindenkinek

ui:kecskeméten Korongos  szelepállitással foglalkozó műhelyt nem tud  valaki ajánlani????????????

Ui2=  mellettem egy felicia  volt  ahhoz meg egy egyszerű váltó szimmeringet kellett  volna cserélniük kb 500ft  és nem tudott szerezni a pasi ugyhogy az is hasonlóan járt..

név és  cim a szerkesztőségben