N a ezt leirom:::
Kecskemét Tassy szerviz hivom mondom szelepállitás kéne a vasamnak,motorkód Z17DTH
mondja hidrotőkés,,,itt már kissé gyanús volt, mondom nézze meg jobban mert korongos,,
na igazam lett megnézte a katalógusban 0.35- 0.40 értékeke megbeszéltük tegnap délben ,hogy 15 pénz meg ma délre kész is lessz:)) délben otthagytam az autót
este vittem oda a 8500 ft os szelepfedél tömitést, látom épp bontják le a szelepdeknit, de jo legalább beukkantok alá(mivel szerelő vagyok)
mire a srác felsszisszen=bassza meg ez 16 szelepes :)))
na itt már kezdett jókedvem lenni,
mert igy ugye hozzá sem tudnak szagolni meg a kialkudott idő és ár a többszörösére módosult..
mondtam motorkóddal jöttem és most azzal is megyek rakják össze és szevasz,
de akkor már legalább mérjük meg a hézagokat,,
elugrottam valamiért visszamegyek az adatok egy kockás papiron a hézagmérőből kihajtva a 0.20 as lapka(a papiron mindenütt 0.30-0.40 azaz határérték,,igy nem értem a 0.20 lapot??????
9000pénz lessz.
mondom mire????
hát mert a le bontás és a visszarakás megtörtént a beállitás kiamaradt ezért nem 15 ezer..
mondom jóember köze sincs ehhez a motorhoz basszameg.. felelslegesen kicseréltünk egy 8 ezres jó tömitést amit nem lehet visszarakni,,
na a vége az lett,hogy akkor ir számlát,
mondom jo ,mert akkor már csak 7 ezer marad a zsebében ezért a lopásért,,
okulásnak irtam le mert ehhez a modellhez kurvája nem értettek,,,
mellékelem a számlán szereplő szöveget=
"szelepállitáshoz szükséges megbontás(szelepállitást nem tudtak volna végezni)
tömitett felületek tisztitása(no comment)
szelephézagok bemérése
2.4 óra..X3750=9000
ugyhogy ez vicc.......
szép napot mindenkinek
ui:kecskeméten Korongos szelepállitással foglalkozó műhelyt nem tud valaki ajánlani????????????
Ui2= mellettem egy felicia volt ahhoz meg egy egyszerű váltó szimmeringet kellett volna cserélniük kb 500ft és nem tudott szerezni a pasi ugyhogy az is hasonlóan járt..
név és cim a szerkesztőségben