C.Miki Creative Commons License 2011.09.06 0 0 1712

Szevasztok! 

Én a Kankkunen Safari-s gépét választanám gondolkodás nélkül.  Ha már HPI akkor egy kis érdekesség.  Ugyebár nekem is van egy HPI Delta S4-esem.  Még a múltkorában, tüzetesebb szemrevételezés alkalmával észrevettem hogy az autó belsejében hiányzik a sebességváltókar.  Utánanéztem és kiderült hogy nem csak az enyém ilyen, hanem az összes HPI S4.  Egyszerűen kispórolták belőlük.  Gondolták hogy körbe van sötétítve a gép, aztán úgysem veszik észre??  Érdekes dolog ez............. Mondjuk én edzett vagyok, mert láttam már prémium kategóriás modelleknél is csuda dolgokat, tudjátok mikre gondolok. 

Zoli, pedig csak Karácsonyra lesz 1/18, vagy még akkor sem.  Nem szarozok, betartom most, fontosabb a motor, meg a kocsival is kezdeni kéne valamit, egyenlőre csak haveri körben hintettem el hogy talán eladnám vagy cserélném.  Na azóta kaptam már pár ilyen-olyan ajánlatot. :-))))  Ideális családi autó, Quattro felnikkel, cseppet ültetve, enyhe sötétítés, sportos apukáknak. :-))))  Persze szarér-hugyér nem adom oda, annyira nem életbevágó. 

Azt én is látom már régebben hogy ügyesen csináljátok a modellbizniszt, tudjátok hogy én soha nem voltam, meg nem is leszek egy nagy modellbizniszes.  Nem nagyon érdekel az üzletelés, nem foglalkoznék vele úgysem.  De ti ügyesek vagytok!  A "befektet, megforgat" dolog se menne nekem, mert ami modelleim vannak, ezek közül már egy sem eladó, szó szerint.  Örülök hogy egyszer meg tudtam szerezni őket. :-)))  Motorok közt is van sok ami már a világba sincs, vagy nagyon-nagyon ritkán tűnik fel ebay-en esetleg aranyáron.  Azt is észrevettem, hogy elég kevés valóban hozzáértő 1/24-es MotoGP modellgyűjtő van, tehát aki tudja is hogy pl. mit árul amikor azt írja hogy "Yamaha YZR-OWK / Kenny Roberts modell eladó".  Tehát nem csak egy "motort" lát benne, hanem kajakra tudja meg érdekli hogy mi az.  Most is pl. ott van fent a vaterán egy Sz.Z által árult 4 darabos Protar 1/22-es szett, Rossi gépeiből összeállítva, potom pénzért, de szó szerint.  Ebay-en ezért ölnék egymást, tutira 10 rongy közelébe menne a licit vagy túl is szárnyalná, láttam már ilyet.  Én csak azért nem csapok le rá mert megvan mind a négy. 

Szóval értitek............    

Amúgy egyetértek azzal amit írsz Zoli.  Jól van ez így.  Vannak a modellektől sokkal fontosabb dolgok.