Szevasztok!
Én a Kankkunen Safari-s gépét választanám gondolkodás nélkül. Ha már HPI akkor egy kis érdekesség. Ugyebár nekem is van egy HPI Delta S4-esem. Még a múltkorában, tüzetesebb szemrevételezés alkalmával észrevettem hogy az autó belsejében hiányzik a sebességváltókar. Utánanéztem és kiderült hogy nem csak az enyém ilyen, hanem az összes HPI S4. Egyszerűen kispórolták belőlük. Gondolták hogy körbe van sötétítve a gép, aztán úgysem veszik észre?? Érdekes dolog ez............. Mondjuk én edzett vagyok, mert láttam már prémium kategóriás modelleknél is csuda dolgokat, tudjátok mikre gondolok.
Zoli, pedig csak Karácsonyra lesz 1/18, vagy még akkor sem. Nem szarozok, betartom most, fontosabb a motor, meg a kocsival is kezdeni kéne valamit, egyenlőre csak haveri körben hintettem el hogy talán eladnám vagy cserélném. Na azóta kaptam már pár ilyen-olyan ajánlatot. :-)))) Ideális családi autó, Quattro felnikkel, cseppet ültetve, enyhe sötétítés, sportos apukáknak. :-)))) Persze szarér-hugyér nem adom oda, annyira nem életbevágó.
Azt én is látom már régebben hogy ügyesen csináljátok a modellbizniszt, tudjátok hogy én soha nem voltam, meg nem is leszek egy nagy modellbizniszes. Nem nagyon érdekel az üzletelés, nem foglalkoznék vele úgysem. De ti ügyesek vagytok! A "befektet, megforgat" dolog se menne nekem, mert ami modelleim vannak, ezek közül már egy sem eladó, szó szerint. Örülök hogy egyszer meg tudtam szerezni őket. :-))) Motorok közt is van sok ami már a világba sincs, vagy nagyon-nagyon ritkán tűnik fel ebay-en esetleg aranyáron. Azt is észrevettem, hogy elég kevés valóban hozzáértő 1/24-es MotoGP modellgyűjtő van, tehát aki tudja is hogy pl. mit árul amikor azt írja hogy "Yamaha YZR-OWK / Kenny Roberts modell eladó". Tehát nem csak egy "motort" lát benne, hanem kajakra tudja meg érdekli hogy mi az. Most is pl. ott van fent a vaterán egy Sz.Z által árult 4 darabos Protar 1/22-es szett, Rossi gépeiből összeállítva, potom pénzért, de szó szerint. Ebay-en ezért ölnék egymást, tutira 10 rongy közelébe menne a licit vagy túl is szárnyalná, láttam már ilyet. Én csak azért nem csapok le rá mert megvan mind a négy.
Szóval értitek............
Amúgy egyetértek azzal amit írsz Zoli. Jól van ez így. Vannak a modellektől sokkal fontosabb dolgok.