Tompoxx Creative Commons License 2011.09.04 0 0 4892

Miután sokadszor is hiába kért benneteket békességre bármelyikünk, most már világossá vált, hogy kik nem tudják abbahagyni a provokálást.

Számomra világos a célotok, de nem jó úton haladtok. Nem azt éritek el vele, amit szeretnétek.

Nem is értem, hogy olyanok, akik jól ismernek, hogyan felejtették el ezt. Nem nagyon érdekel ez a vita, mert egész egyszerűen nincs igazatok.

Én már nem játszom a Solarisban, tehát bármikor csinálhatok tribute zenekart. Bármilyen tribute zenekart. Aki akar, megtalál a neten,

egészségesebb lenne, ha személyesen, nevet vállalva nekem írnátok meg, ha valami bajotok van, de azt hiszem, hiába várok erre.

A továbbiakban is hidegen hagy bárki provokatív beírása, mert a másik oldalt, azaz engem, egyikőtök sem kérdezett meg személyesen,

mi miért történt vagy történik. Ítélkezni - csak az egyik oldal véleményét ismerve - nagyon könnyű.

A lemez, ha megjelenik, Tompox (Solaris Bassist's Band) néven fog kijönni. A koncertek Solaris Tribute Band néven mennek.

Ha lesz Solaris koncert, mi az elsők között fogjuk reklámozni, egyik dolog nem befolyásolja a másikat.

Jó lenne, ha mindenki megbékélne, főleg a leghangosabbak, akik nem is nagyon fordulnak elő a koncertjeinken, tehát

arról alkotnak véleményt, amit vagy soha, vagy csak a kezdet kezdetén láttak-hallottak. Mi csak játszani szeretnénk. Van, aki meg nem.

Üdv, Tamás