Rettenetesen unalmasak vagytok. További jó beszélgetést és kritizálást! Mi játszunk tovább. Te szítottad a háborút, neked is kell befejezni. A jó szándékom meg volt, sajnos nektek kevés. Amit akartok, nem fogjátok elérni. Semmi, de semmi közötök ehhez az egészhez.Tamás olyan zenekart csinál és olyan névvel amilyet akar. Ez csak rá és az illetékesekre tartozik. Robi pedig ne a fórumon keresse az igazát, hanem privát levélben. Ezek utén nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy Tamás részt vesz bármiféle Solaris produkcióban. Kritizálni pedig végképp nincs jogotok.
Jah ... amit te szardobálásnak nevezel, azok tények. Olvass vissza három évre visszamenőleg. Amit Kriszta folyamatosan művel, mióta megalakult a zenekar, az szégyen. Például az iwiwen nem hírdethettem a Tompox zenekar koncertjeit, mert kitörölte. De Attila koncertjei rendre megjelentek ugyan ott. Attilának lehet, Tamásnak nem? Jah ... és Tompox néven hírdettem. Többen szóltak neki, hogy fejezze be. Úgy hiszem, mindketten tehettek egy szivességet ! De a legtöbb, amit tehettek, ha soha a Solaris Tribute Band közelébe nem jöttök. Sírjátok tele a párnátokat, mikozben otthon hallgatjátok a cd-ket. Sajnos én tudom, hogy miért nem jön össze a koncert és nem is fog. Nem tisztem leírni, majd az illetékesek megteszik, ha akarják.
Igazán sajnálom, hogy civilként itt töltitek az időtöket, de magamat még jobban, hogy ezzel kell foglalkoznom. Megpróbálom lezárni, mert tényleg nagyon unom ... meg van jobb dolgom is. Képzeld, nekem van családom, akikkel foglalkozhatok. Azt is elárulom, van három gyermekem. Tőlük veszitek el a drága időt ezzel. Szégyelljétek magatokat!