D1stalis Creative Commons License 2011.09.03 0 0 170

Sajnos a magyar jogviszonyok baromira segítik az illegális játszásokat. Arra nem tudok mit mondani hogy az illegális tartalmakat az Artisjus legalizálja némi pénzért... persze ahogy korábban erről szó volt az adott DJ ebből egy fillér jogdíjat nem kap. Viszont szerintem nem csak a lemezek jelentik a garanciát a jogtisztaságra. A rengeteg CD-s külföldi DJ is tisztán nyomja (már ami a jogdíjakat illeti :) )

Visszatérve én tudom hogy nekem most egy kis ugrást jelentett, hogy vettem egy midi kontrollert és ezzel zenélgetek, saját és barátaim szórakoztatására. Ha ebbe belejövök, és tényleg nem a sync gombos "dj" leszek akkor venni fogok egy komolyabb szettet ha anyagi korlátai nem lesznek. Én magam 18éve játszom billentyűs hangszeren, úgy hogy 25éves vagyok. Több éve egy igényes amatőr zenekarban játszom, lemezünk van amit a Class Fm is játszottjátszik. Úgyhogy tudom mit jelent igényesnek lenni, csak egyszerűen egyetem mellett még se anyagi se időbeli háttér nincs meg ahhoz hogy rendesen tudjam tolni netalántán még klubokban is zenélgetni.

De imádom az elektronikus zenét és azért kezdtem el amatőr szinten összerakni a kedvenceimet mert egy rakás szórakozóhelyen szar a zene és még nálam is sokkal amatőrebb dj-k játszanak sok-sok pénzért....

Előzmény: hc (169)