CBNora Creative Commons License 2011.09.02 0 0 1306

Jól mondod, betelt. Aggódom miatta, érzékeny jószág, bolhaallergiája van, a vérképe sincs mindig rendben, de nincs mit tenni. Abban bízom, hogy tetszeni fog neki ott kint, itt bent is kedvenc időtöltése, hogy szagolja a garázsajtó alatti rést. Kb. 60 négyzetméteres területe lesz, kis kertes lakás.

Nekem a férjem keveset tud segíteni, későn ér haza, sokat van vidéken és neki nem kikapcsolódás. Talán jobb is így, ő másképp csinálná. Az egyszerűsítésen gondolkozom, helyenként sikerült. Főleg a díszkertben kell csökkenteni a munkát, a veteményesben kevésbé lehet. A paradicsom ezentúl valószínűleg marad állandó helyen, hogy ne kelljen költöztetni az állványokat. Ha Neked bevált, nekem is jó lesz úgy. És a főznivaló zöldségekből kevesebbet ültetek, úgyse fogok sokat főzőcskézni. A virágágyásokba elültetem a 25 Heuchera magoncomat, van 16 díszfű palántám, pár Phlomis russeliana, hunyor magoncok. Ez mind jó talajtakaró lesz. Az utcán nő egy imola faj, arról már szedtem magot, az jó lesz a száraz, homokos ágyásba. Az előkert már jó sűrűn be van nőve, ott már alig kell gyomlálni. Még kialakul, csak jöjjön tényleg össze az állás. Jó lett volna itt helyben elhelyezkedni, de elég reménytelen. És ha nem a szakmámban dolgozom, ugyanannyi idő alatt valószínűleg csak a felét kapom. Így hát maradnak a kazáncsövek...

Előzmény: il1321 (1305)