Drappsapka Creative Commons License 2011.09.02 0 0 4862

Kedves Fórumozók!

Tamás válaszolt Robinak, a továbbiakban felesleges minden további hozzászólás ezzel kapcsolatban. Ha nem CSAK Robi írását látjátok, hanem Tamásét is, akkor a képlet világos. Ellenkező esetben fölösleges is a további szócséplés.

Tamást nem rúgták ki szó szerint , csak éppen a facebook oldalról törölte az ismerősei sorából  Solaris zenekar, csak éppen Erdész Robi nem ismeri ... jah és Gömör Laci sem. Ezek után senki ne gondolja, hogy ebből a projektből lehet valami. Koncert egyébként sem, hisz Robi többször hangoztatta, hogy nem áll többet szinpadra. Mint ahogy Tamás már említette korábban, ő csak a harmadik basszeros a csapatban, lemezt és koncertet lehet szervezni nélküle is.

Amúgy teljesen egyértelmű, hogy miről szól ez az egész. .... Tamás ne nevezze a zenekarát Solaris T.B.-nek. 

Tamás:

"Lilla válaszát a tegnapi leveledre bemásolom: Nem kívánunk a továbbiakban Veled együttműködni következő zenei elképzeléseinkben.…"

Robi:

"Ezt igen szomorúan veszem tudomásul. Kicsit meglep a többesszám, mert a Tamás tegnap még nem zárkozott el a Solarisban való együttműködéstől, de kénytelen vagyok ezt a döntést is tudomásul venni."

Senki nem beszél a Solarisról, csak Robi, összemosva a két zenekart. A továbbiakban Tamás nem szeretne ebben a párbeszédben részt venni.

Kedves Robi!

Hogy telefonban mik hangzottak el akár Tőled, akár Attilától, arról inkább ne beszélgessünk. Nem akarom tovább mérgesíteni a helyzetet.

Még egy apróság ..... Tamás nem üzenget, hisz jómagam nem vagyok postás. Én éreztem úgy, hogy illik válaszolni.  Szerintem ez az egész téma nem ide való. Ez a zenekar belső ügye.