Haragei Creative Commons License 2011.08.31 0 0 1289

Apa,akadj már le a témáról,mondtam hogy nagyrészt poén volt,sajnos azt hittem te egy normálisabb gyerek vagy,ehelyett itt szaladgálsz mint a mérgezett egér.Mondtam ,sorry....kikukurikultad magad,tiéd a virtuális szemétdomb.A kisdobosozás enyhe tulzás,tippem szerint évtizeddel minimum idősebb vagyok tőled:P

A drónos srácnak/lánynak:a drón egy pilota nélküli,távirányitott repölőeszköz,a kis repülökamerától,amit mondjuk egy gyalogos szakasz lő ki csuzliból,hogy benézzenek a domb mögé,a bazi nagy Predatorig vagy Global Hawkig,amivel mondjuk be tudnak

lőni egy levegő föld rakétát(ALM-t)egy talibán oduba.Nem láttam a 24 et,de az action moviekban nagy áhitattal lesik az ingyenélők mindenféle HQ ban.Ja hivják UAV nek is meg mifenének,elég sok tipus van,fejlesztenek vadászbombázót,helikoptert stb.igy már rá tudsz keresni,a dron szó állitólag a drone ból jön,valószinúnek tartom,hogy a repülőmodellezésből került át a katonai szótárba.....vagy nem:)

Várós sorozatok:

-Összes angol:) Luthet,Misfits,Sherlock Holmes...esetleg Strike Back a főszereplő jó volt,Fixer)

-Dexter,SoA az rohadtul hiányzik,Justified,Spartacus,Big bang,The closer...szokásból menni fog a többi is,Bones,Hawai,Mentalist (arra amugy kiváncsi is vagyok,hogy folytatják)

-Kanadaiak közül a flashpoint nekem nagyon bejött

Előzmény: mindenki senkije (1285)