mindenki senkije Creative Commons License 2011.08.30 0 0 1285

na jó

odaát, a filmes fórumon, van néhány film, amit sokan hivatkoznak, mint vackokat

sokan érdemtelenül túlhypeoltnak gondolják őket meg ilyenek

ezek a filmek gyakran előkerülnek, egy teljesen másik film kritikája közben is, akár

hogy ezek "mennyivel rosszabbak", "de bezzeg" stb...

ilyenek pl:

- The Road (itt majd most mindjárt magára ismer valaki)

- Inception (ezt legutóbb pont nina is, nekem, mert nekem nagy-nagy kedvencem, mégsem hisztiztem)

- Machete

- Becstelen brigantik

- Nem vénnek való

- Fekete hattyú

- The Expendables

stb.

sorozatok közül pedig a LOST kerül gyakran fókuszba ilyen szempontból

de ezekből valahogy sosem lesz hiszti, egy kritizálós fórumon az ilyesmi erőteljes facepalm faktor volna

mert én sem tettem mást, csak írtam egy véleményt egy filmről, amiben volt vadnyugat is meg űrhajó is

innen a kapcsolat

tehát nem "úton-útfélen" fikázom, csak emiatt nem tudtam nem megemlíteni

más filmmel kapcsolatban ilyen jó eséllyel nem történt volna meg

ócska egy film volt (ez az új Harrison Fordos), én hülye meg megnéztem (bár már a posztere alapján sem kellett volna), meg beleszőttem egy kis firefly-t a fentiek miatt, erre nem elég, h valaki ott beokoskodik, még itt is előadja a nagy halált, ti meg ráugrotok és fél napig ezen kattogtok...

...ezen kattogtok, h én mit merészelek megengedni magamnak egy teljesen másik topicon! LOL! a magánlevelezésem mikor kerül terítékre? :)

de nem csak a firefly jár részemről így, hasonló módon "lövök" néha, számomra érthetetlen módon ajnározott egyéb dolgokra is, most nem sorolom, mindegy, elég az hozzá, h azokból sem szokott hiszti lenni

megint mások meg még másabb filmekkel/sorozatokkal vannak így stb

számomra érthetetlen, h ez a firefly viszont ilyen szinten vörös posztó

h hogyha ez megemlítődik, akkor mindig jön egy kis mókus örs és egyesével kioktat, hogy én itt mit merészeltem

mondom, más filmekre lazán lehet "lőni" odaát, egy kritikai fórumon ez teljesen alap dolog

de tényleg, mi a tököm ez a firefly, h ilyen hiszteroid viselkedést vált ki a fanokból? ez valami belsős rajongó kör szent totemállatkája, amit minden áron/körülmények között védelmezni kell? fel nem foghatom... nem érzitek ezt egy kicsit röhejes... viccesnek?

nekem pl nagy kedvencem a Star Wars, ha valamit, hát azt igen sokan fikkantják (jórészt trendiségből), de nekem mégsem jut eszembe okoskatörp módjára kioktatni őket, h merre van az előre

a suttyóság az volna, ha ilyen firefly rajongói fórumokra járnék csak azért, h oltogassam a népet, de ilyet meg nem teszek

a többivel meg nem érzem, h olyan hűdenagyon átléptem volna bármilyen határokat

csak ti valamiért ezt nagyon szeretitek túlreagálni

lassan tényleg kedvet csináltok a spontán fikkantáshoz, annyira mozdultok a témára :)

Előzmény: Aragorn83 (1276)