Kicsilulu Creative Commons License 2011.08.30 0 0 42356

Hát már megbocsáss, de szerintem meg jó nagy marha volt, aki megvette tőled 75 ezerért azt a kamerát, ami van vagy 6-8 éves!

Pontosan ennyiért már lehet kapni új, és garanciális HD-s kamerát a Panasonic-nál.

Ha azon a régi kamerán bármi bedöglik, akkor a javítás ott kezdődik, hogy 30 ezer, HA EGYÁLTALÁN meg tudják javítani, mert az is lehet, hogy égen-földön nincs már hozzá olyan alkatrész ami éppen kéne.

Azért ezek a kamerák elég sok finommechanikai alkatrészt tartalmaztak, és hát már pár évvel ezelőtt sem az örökkévalóságnak gyártották ezeket, szóval semmi biztosíték nincs rá, hogy nem sokáig fog örülni a tőled vásárolt kamerájának.

Persze az nyilvánvaló, hogy Te jól jártál vele, de ez más kérdés.

Szerintem egy ilyen régebbi kamera reális ára valahol max. a 40 ezer környékén van, de csak akkor, ha az tényleg keveset használt készülék!

Ráadásul bármennyire is szép képe volt akkoriban, de mégiscsak SD felbontásban rögzít, és egy lapostévén kb. olyan képe lesz a HD-s kamera képéhez viszonyítva, mintha VHS-t néznél egy hagyományos tévén.

Szóval ha valakinek nincs pénze HD-ra, de valamivel rögzíteni szeretné a családi eseményeket, akkor egy ilyen mini DV-s használt kamera megoldás lehet, DE NEM EGY ÚJ HD KAMERA ÁRÁÉRT!

Néha én is megnézegetem a Vaterás vagy egyéb kamera hirdetéseket, de nem is tudom, hol élnek ezek az emberek, akik ilyen áron akrják eladni a régi cuccaikat.

Merthogy annakidején mennyibe került!

Na ja. A 80-as évek közepén egy VHS videómagnó is 50 ezer forintba került, aztán most jó, ha esetleg valami műszerész alkatrész gyanánt ad érte egy ezrest.

Előzmény: waltertrout (42354)