mackó333
2011.08.30
|
|
0 0
2562
|
Jó napot mindenkinek! Én eddig csak olvasni, tájékozódni jártam erre a fórumra, de most nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá. Teljes mértékben egyet értek atyi707, kumming és picurka33 reagálásával. Amit marky-511 és lolka megenged magának, az egyszerűen tűrhetetlen. marky sorozatosan köcsögözi, lehülyézi a sofőröket. Ez miért nincs moderálva? Neki lehet? Mostmár elvették a kedvem attól, hogy ide valamihez is hozzászóljak. Mielőtt még valaki megszólana, hogy megint egy hülye sofőr beszólt, ki kell ábrándítanom, nem vagyok az, de még rokonom sincs köztük. Csak tisztán látom a dolgokat. Ezt az önkényuralmat, ami itt van, nem lehet szónélkül hagyni. Ha így haladtok, csak ketten vagy hárman maradtok, mert minden jóérzésű ember hanyagolni fogja ezt a fórumot. Demokráciából megbuktatok, emelt fővel nem igen tudtok távozni. Ti ezzel a sok szakmailag megalapozatlan hozzászólásaitokkal csak ártatok a DKV-nak, meg Debrecen lakosságának. Remélem hogy a jövőben, ha egyáltalán olvassák a DKV vezetői közül a fórumotokat, nem sok mindent valósítanak meg. Hajrá atyi, kumming és picurka! További szép napot mindenkinek! |
Előzmény: picurka33 (2561)
|
|