Ettől függetlenül logikus, és támogatandó, ha meghagyják az arra közlekedő buszokat, de több nyilatkozat is arra utalt, hogy nem úgy lesz.
Én ettől függetléenül úgy tudom, hogy busz fog ott járni. Majd meglátjuk.
Mindenestre a 12-es most sem alternatívája a 31-32-es buszoknak. Az az 1-2 megállót utazó utasmeg nem számottevő.
A 31-es és a 32-es forgalmán nagyot dob, hogy az egyik a Belvárost érinti, a másik pedig a Buszállomás - Segner tér csomópontokat; a villamossal egyik helyre se lehet majd eljutni.
A Segner tér és a buszállomás rosszabb elérhetősége jogos, de a 31-est szerintem teljesen helyettesíti. Megáll a Plazanál/Fórumnál, aztán pláne a belvárosban jár. A Burgundián nincs akkora forgalom, ott az száll le, aki a Fórumba, vagy a Csapó utcára megy. Mindezt biztosítja majd a kettes villamos is, kivéve aki a Csapó felső részére akar menni.
A buszállomás problémája is ideig óráig lesz meg, hiszen gőzerővel folyik a multimodális központ tervezése, amely a buszpályaudvar Nagyállomáshoz költöztetését tartalmazza. A Segner térrel meg amúgy is kell valamit kezdeni.