klogg
2011.08.23
|
|
0 0
1231
|
No igen, sajátságos lehet... Kérdés az, mennyire mérgesedett el a helyzet kettejük között, és ezt mennyire tudják intelligensen kezelni. De nem lehet leányálom. Mindenesetre maguknak köszönhetik, férj és feleség lehetőség szerint soha ne dolgozzon egy helyen.
De hogy sorozatról is legyen szó: azoknak, akik Ricky Gervais és Stephen Merchant (The Office, Extras) humorára vevők, ajánlom az An Idiot Abroad c. nyolcrészes sorozatot, amiben korábbi rádiós partnerüket, az - ahogy ők kedvesen megfogalmazzák - "üresfejű, csimpánzszerű barom" Karl Pilkingtont elküldik a világ hét különböző nevezetességéhez (Nagy Fal, Taj Mahal, piramisok, etc.). Pilkington tényleg egy nem túl nagy intelligenciával megáldott valaki (mondjuk hogy ez mennyire médiahack, és a valóságban mennyire intelligens, azt Rickynél sose tudni), és elég sajátosan viszonyul az adott kultúrához, és véleményét nem is rejti véka alá. Hihetetlen a fazon. Blazírt fapofával megy végig a világon, és olyanokat mond közben, hogy én őszintén szólva szó szerint visítva röhögtem végig a hét (meg az út tanulságait kiveséző nyolcadik) epizódot. Első évadhoz van magyar felirat, a második indul szeptemberben. Én máris alig várom. |
Előzmény: nina_morgan (1230)
|
|