Levelet kaptam ma délután (ez nem kamu), és most gondban vagyok, hogy mit válaszoljak egy tizenéves, nagyon kedves leányzónak. Segíthetnétek!
A továbbított levél így kezdődik:
> Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr.Dávid
> Tamás
> professzor, a Magyarok Házából ill.Lébényből üzeni
> tisztelettel:
> Emberek!
> Ébresztő!!
> Gyógyítható a rák!!!
> Mindig is gyógyítható volt!
Nem másolom be, mert hosszú. A neveket bepötyögve a keresőbe ezer számra jönnek a találatok. Itt pl. Lehet szavazni is. :) (igaz lehet: 50%, Hülyeség:42,31%, Passz: 7,69%) Ebben már az én szavazatom is benne van.
https://kecskescsabi.wordpress.com/2011/01/29/bukkszentkeresztrol-gyuri-bacsi-a-fuves-ember-es-dr-david-tamas-professzor-a-magyarok-hazabol-ill-lebenybol-uzeni-tisztelettel/
Adalékok:
http://www.codteainfo.hu/konyvek.htm Érdemes a designet is nézni.
És! Nem akárkiről van itten szó.
Assoc.prof.prof.h.c.mag. Dr. Dávid Tamás — rákkutató, a Nemzetközi CoD™ Rákkutató Csoport (ICRG) és a Nemzetközi CoD™ Rák Információs, Prevenciós és Kutatási Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány elnöke és tudományos főigazgatója.
A CoD™ tea – a „fehér elefánt”, amit mindenki lát, de senki nem tesz semmit Nem kell megrettenni az oldaltól. Embert még nem esznek. Talán.
Na jó. Egy kis kedvcsináló a cikk utáni hozzászólásokból:
Louis Cypher 2010.05.25. 18:43:31 @Serio: "Ismer bárki olyan embert, aki rákos volt, és ténylegesen meggyógyították?" (Mármint az orvosok. A szerk.)
Nincs kedvem bővebben kifejteni, de igen.
Magamat.
docpayton 2011.02.23. 19:57:34 Tisztelt ...,ma láttam (sajnos) újra Dávid dr-t (a Profot nem írom hozzá, mert kitartó kutakodás után sem sikerült Europaban egyetemet találnom ahol habilitált volna) és a mai kinyilatkozásai végleg kiborítottak. Mert, hogy "nem szabad mammográfiát végezni", "nem szabad biopsziát venni" mert vagy rákkeltö vagy áttétképzö- dést okoz. 30 éve agyok sebész, ebböl már 25 éve Ausztriában (ahol Becsületrend nevü kitüntetés nincs - csak Dávid dr-nak), így szomorúsággal figyelem mennyi sarlatán ténykedik szülöföl- demen.
.
A készítmény amit propagál Ausztriában a betiltott szerek listáján szerepel, pedig itt is van elég kétes eredetü szer, de ennek a kumarin (véralvadásgátló) tartalma olyan magas, hogy azonnal visszadobták a törzskönyvezésnél. Sajnos a Mo-n tapasztalható bizalmatlanság a hagyományos medicina iránt részben érthetö, de ez nem ok arra, hogy ilyen hiénák szabadon garázdálkodhassanak.
A levélben persze nem szerepel a CoDTM teakeverék. Kérdezhetnék olvtársaim, hogy szerintem miért, de talán maguk is megtalálják erre a választ.