somogyics
2011.08.13
|
|
0 0
1037
|
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, ezért engedjétek meg, hogy kicsit bemutatkozzak. 24 éves vagyok, 2009-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem földrajz szakán, mint terület-és településfejlesztő geográfus, mellyel az új, bolognai rendszer szerinti Bsc diplomát kaptam, jelenleg levelezőn csinálom a Geográfus MSc-t. Középfokú C német nyelvvizsgával rendelkezem, alapszinten tudok olaszul és angolul. Jelenleg a közigazgatásban dolgozok, 2 éves szakmai tapasztalattal rendelkezek a projektmenedzsment, pályázatírás, és egyáltalán a területfejlesztés szakterületen. Sajnos, mint mostanában rengeteg magyar fiatalnak, nekem sem jók a kilátásaim az ország, illetve saját magam jövőjét tekintve, így egyre inkább azon töröm a fejem, hogy érdemes lenne külföldön tovább alakítani életemet. Szeretnék tőletek segítséget kérni, természetesen azoktól, akik már hosszabb ideje kint vannak, hogy milyen esélyei vannak egy magyar fiatalnak Olaszországban, illetve melyek azok a területek, ahol leginkább el lehet helyezkedni, milyen képzettségek kellenek hozzá. Tisztában vagyok vele, hogy kint nem a diplomámmal kell próbálkoznom, de eddigi tapasztalataim alapján diploma nélkül is fényesebb élet várhat esetlegesen rám kint, mint itthon diplomával. Elég rugalmas tipusnak érzem magam, a munkák többségét szerintem vállalni tudnám. Elsősorban Piemontba, Torino környékére szeretnék menni, a Juventus, illetve az "italiano calcio" a mindenem.:) Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok!
Forza Italia! :)
Üdv.
Csabi |
|