Sziasztok!
Hónapok óta olvasgatom a neten a fórumokat. Még mindig vannak félelmeim az anyaság és a gyerekvállalás kapcsán.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretnék gyereket, de nagyon félek az egésztől. Főleg ez a hányás téma. . . . fóbiám van, és még nem sikerült kikezelni.
A párommal nem védekezünk, ha jön a baba, nem gondolkodunk, h mi is legyen, hajrá, itt a helye. Viszont jól kicsesztem magammal az utóbbi néhány hétben és fogalmam sincs, h mi van velem.
2 hete ezzel a biorezonanciával abbahagytam a cigit (ez volt az idén a 3. nekifutásom). Mondanom sem kell, hogy mennyire idegbeteg vagyok. Viszont mensi után 2 nappal (júli22-én) megtörtént a baleset, azóta imádkozom :) Tünetek, amiket most nem tudok eldönteni, hogy a menses, a terhesség vagy a cigi elvonása: rettenetesen hisztis, már már bunkó vagyok, türelmetlen, olyan székrekedésem van, hogy már sírok. Mellfeszülés, egy hete piros vér a hüvelyemből székeléskor. Gyomorégés, bár ez az életem része. Alhasi tompa húzódás, puffadás. Alig alszom, pisilésre kelek minden reggel (van úgy, hogy éjszaka is ki kell mennem) :S És ma kellett volna megjönnie, de egyenlőre semmi. És szombaton megyünk nyaralni. . . . úgyhogy most még ezmiatt is veszettül ideges vagyok. Teszt negatív egyenlőre.... Tipp esetleg ötlet????? :)