Törölt nick Creative Commons License 2011.08.08 0 0 2447

Szerintetek mennyire van értelme annak, ha három féle tananyagból folytatom tovább otthon tanulva, egyedül a francia nyelvet?

Az a bajom, hogy eddig a Villám francia tananyagát tanultam, ami jó meg minden és némileg haladok is vele, de pl. hiába tudok oda-vissza fordítani kb. 400 szót és kifejezést akár dialógusokban is, hiába megy azon szavak kiejtése, ha pl gondolatban próbálok egyedi mondatokat alkotni a már megtanult szavakból egyszerűen semmi jelentés nem jut eszembe, totál leblokkolok.

Szóval most egy olyan ötletem támadt - mivel időmből kitelik -, hogy folytatom tovább a villám tananyagát, mellette elkezdeném a kreatív francia tananyagát, amibe több nyelvtani oktatás is van + egy-két órában az allons-y anyagát, mert abban meg vannak nyelvtani gyakorlatok is, de nem nagyon merek viszont belevágni, mert nem tudom, hogyha párhuzamosan csinálnám a 3 féle tananyagot az vajon mennyire kavarna össze?

Szóval, ha valaki esetleg ismeri ezeket a tananyagokat az tudna nekem tippet adni, hogy ez mennyire jó ötlet a részemről?

Mert annak viszont nem látom értelmét, hogy neki esek és a végén még azt is összekutyulom, amit meg már tudok.

Előre is köszönöm a válaszokat!