volt_nincs Creative Commons License 2011.08.05 0 0 916

Tiszteletem!

Pár éve vásároltam egy kis zártkertet, kis "12m2-es faházzal" aztán a sors úgy tűnt megkedvelt és gondoltam egyet kértem rá engedélyt, megterveztettem egy kis házat... gazdasági épületre meg is kaptam ami 29.6m2 lehetett max.
Pechemre, lebontottuk a kis "házat" majd törés történt az életemben.Padlóra kerültem mentsvárként a telekre menekültem lakókocsiba 1-2 hónapra és egy ismerősöm ajánlotta, hogy egy régi szlovák nyaralóházat tudna nekem bontásért cserébe.Megcsináltam a szabályos alapot + terasz és összetettem rajta a faházat-kicsit nagyobb is kb 36m2.Gondoltam addig jó amíg nem kezdek az eredeti terven szereplőnek.Egy darabig csak az alapvető igényere volt, de lecsiszolgattam, lefestettem majd nagyon megszerettem.Most lehetőségem nem lenne arra, hogy szétbontsam majd az eredeti épületet felhúzzam-sem szívem.Lakható a faház és szép is, kulturált is.Lassan 3 éves és be is tudtam jelentkezni az eredetileg 12m2 es házra hivatkozva, amit a szomszédok anno papíron leigazoltak nekem.

Kérdésem mit tegyek most, hogy nehogy megbüntessenek, vagy esetleg bontani keljen...