CBNora Creative Commons License 2011.08.03 0 0 1276

Biztos volt valami baja, vagy végelgyengülés. Az enyémek nagyon gyorsan elhúzzák a csíkot, ha megzavarom őket, nappal nem is mászkálnak.

A piszkok viszont nem mennek filmezhető helyre. Harmadik napja kint van egy uborka és némi kukorica a földön és nem nyúlnak hozzá. Oda tudnám jól elhelyezni a csapdát és a kamerát, hogy rálásson és a hosszabbítót is jól ki tudom vezetni. Pedig vannak még, motoznak a polcon. Egyszer egy kölyköt majdnem elcsíptem, egy zacskóba ment be a fóliából leszedett zsinegek közé. Zacskócstul kihoztam, de kiugrott és eltűnt egy lyukban a melléképület előtt. Kb. egérnyi volt.

Még kipróbálok valami más csalit, van még csokiparány. Édesszájúak. Ha arre sem szoknak oda, fölteszem a polcra a csapdát és lemondok a filmezésről. Esetleg kipróbálom a málnát és a körtét is, de az bizonytalan, a szamócát nem szerették, csak az almát.

Ezek is komoly földmunkát végeztek, gigantikus kupacot túrtak a melléképületben a padlócsempe résén keresztül. Azon buktak le, addig meg voltam róla győződve, hogy egér lakik ott.

Előzmény: Flanell (1275)